Hair by GigiS

Franca Lehara 2, 71000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Ponedjeljak: 09:00 - 22:00 - Zatvoreno sada

4.92


Utisci naših korisnika (3 od 1109)


4.92

Usluga
Kvalitet
Ambijent
Higijena

Usluga:
Kvalitet:
Ambijent:
Higijena:
Prosječna ocjena: 5.00

Veoma sam zadovoljan. Alma je uvijek kreativna. Iskrene preporuke.

, prije 1 dan


Usluga:
Kvalitet:
Ambijent:
Higijena:
Prosječna ocjena: 5.00

Alma je predivna, posvecena, tretman je bio ugodan a rezultat vrhunski!

, prije 2 dana


Usluga:
Kvalitet:
Ambijent:
Higijena:
Prosječna ocjena: 5.00

Veoma sam zadovoljan. Recenzija malo kasni na prošlu uslugu jer se nisam uspijevao prijaviti. Alma hvala.

, prije 2 dana


Franca Lehara 2
71000, Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+38733202202

O nama

Sarajevska scena poprima nove konture
Mnoge Sarajlije vrlo rado se sjećaju astronomske popularnosti koju je imao Gigi Team salon koji je 80ih godina diktirao sarajevsku frizersku modnu scenu i donosio tadašnje trendove u srce bivše Jugoslavije. Nakon 25 godina i ogromnog uspjeha u SAD-u, državi u kojoj nastaju trendovi, gdje je Gigijev salon proglašen najboljim salonom u New Yorku 2010. godine i već dugo godina nosi titulu najboljeg salona u Queensu, Gigi se vraća u Sarajevo.
Nakon osvajanja sarajevske scene, a zatim i njujorške, Gigi se vraća u svoj grad i u partnerstvu s poznatim frizerom i vlasnikom lanca salona Madonna, Senadom Čavdarom, otvara konceptualni salon Hair by Gigi's na drugom spratu Alte u centru Sarajeva. Gigi i Senad otvaraju salon koji će pružiti priliku frizerima i umjetnicima svog znata da stalnim usavršavanjem na različitim i kvalitetnim seminarima u BiH i inostranstvu, predanim radom i ljubavlju prema struci, te znanjem koje donosi ovaj dvojac kreiraju modne izraze u Bosni i Hercegovini. Njihov cilj je da ponude radno okruženje gdje će trud i kreativnost biti nagrađeni, a napredak i učenje sastavni dio svakog radnog dana.
Svoj poslovni uspjeh i dugogodišnju tradiciju koju rijetko koji salon nosi u ovom gradu, Senad i Gigi pripisuju redovnim usavršavanjem, praćenjem posljednjih svjetskih trendova i nevjerovatnom profesionalnošću i posvećenosti svojih uposlenika. Uvijek spremni da podijele svoje znanje i iskustvo oni su i organizatori brojnih edukativnih i revijalnih događaja širom regiona. Po uzoru na Gigijev salon u New Yorku, pored profesionalnih frizerskih usluga i visokog nivoa kreativnosti, Hair by Gigi's zvanično postaje prva specijalizirana prodavnica profesionalnih frizerskih proizvoda gdje ćete moći kupiti skoro sve najpoznatije profesionalne brendove, te u skladu sa savjetima profesionalaca i članova Hair by Gigi's tima moći njegovati svoju kosu najboljim preparatima i proizvodima u toplini svog doma.
Na preko 200 kvadratnih metara i sa 17 radnih mjesta, Hair by Gigi's postaje epicentar svih frizerskih dešavanja u Sarajevu i mjesto gdje ćete željeti da se prepustite u ruke istinskih profesionalaca. Zahvaljujući savršenoj organizaciji poslovanja i mogućnosti zakazivanja termina koristeći online softver, društvene mreže i telefon, put do vašeg termina u Hair by Gigi's postaje čas posla.

Posjetite nas na društvenim mrežama

Posjeti stranicu

Posjeti profil

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak
  09:00 - 22:00
 • Utorak
  09:00 - 22:00
 • Srijeda
  09:00 - 22:00
 • Četvrtak
  09:00 - 22:00
 • Petak
  09:00 - 22:00
 • Subota
  09:00 - 22:00
 • Nedjelja
  11:00 - 19:00

Koristimo preparate

 • Helen Seward
 • Matrix

Načini plaćanja

Gotovinsko plaćanje Mastercard Visa Maestro Beskontaktno

Saloni u blizini